PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Club Dagen

Weer een Corona jaar...? Onze clubdagen zijn altijd de derde zaterdag van de maand. Vaak is er in de juli maand geen clubdag. Dan wordt het wijkgebouw gebruikt als slaapaccommodatie voor wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse. Voor 2022 echter mogen we een week eerder onze clubdag houden.  Zie hieronder in de tabel op welke data in 2021 onze clubdagen vallen.

Om het onze leden eenvoudig te maken hebben we de clubdagen ook in een "ICS" file gezet. Het ICS format (= ICalendar Calendar File Format voor o.a. Microsoft Outlook, Apple ICal) is een redelijk universeel en kan gebruikt worden om automatisch je (digitale) kalender te vullen. Download hier dit bestand: PC&MSX-agenda 2022.ics

Wie op Facebook zit kan ook een uitnodiging voor een "evenement" via Facebook krijgen, om zodoende de datum van de volgende clubdag te weten. Geef dat dan s.v.p. door via Contact , of volg onze pagina.


Soms kan vanwege bijvoorbeeld Corona een clubdagen niet doorgegaan. De situatie kan van maand tot maand verschillen. We vermelden dit wel in de Nieuwsbrief voorafgaand aan de eventuele clubdagen. En we kunnen onze clubdagen alleen dan organiseren, als we ons aan de RIVM richtlijnen houden. Tijdens een lock-down periode mogen we geen clubdag houden, in andere gevallen (en in overleg met het wijkcentrum) wel. 
Bij twijfel kan je altijd een mailtje sturen...


PC&MSX
Clubdag
Wijkcentrum
De Biezantijn
2022-09-17 zaal 1
2022-10-15 zaal 1
2022-11-19 zaal 1
2022-12-17 zaal 1