PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Sponsors

Voor sponsors hebben we deze aparte pagina gemaakt. Het kan zijn dat er door de sponsor een eigen stukje  geschreven wordt, maar het kan ook een link zijn naar de eigen sponsorwebsite. Sponsors kunnen helpen om de kosten van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen Clubdagen omlaag te brengen.

Een andere vorm van sponsoring dan geld kan zijn dat onze leden goedkoper (computer-)spullen kunnen kopen bij of via de sponsor. Daarmee wordt het voor de leden aantrekkelijker om clublid te zijn...


Deze site werd voorheen gehost*1 bij PROXXIO, alleen is het bedrijf van naam veranderd en heet nu ASI Media. De sevice is gelukkig onveranderd: er wordt erg snel gereageerd op mails en men is ook telefonisch bereikbaar. Dus wellicht een goede tip voor jullie eigen website...?

Het bedrijf is gevestigd in Tsjechië, maar behalve dit administratieve stuk is het een Nederlands bedrijf en de servers staan in de buurt van Eindhoven. De nieuwe website is nu nog even "under construction". 


totalIT gelegen in het centrum van Wijchen houdt zich bezig met verkoop van computers, laptops, tablets, randapparatuur en onderdelen. Ook als de computer niet werkt zoals het hoort, kan totalIT van dienst zijn door hun ruime ervaring in het repareren van computers. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in hun vaandel!

Naam : totalIT
Adres : Touwslagersbaan 30A
Plaats : 6602AL Wijchen
Tel.
 
: 024 642 5915 
Mail : wijchen@totalit.nl
Website : https://www.totalit.nl/

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

 

Voor leden van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen geldt een korting van 5% op alle artikelen, behalve de aanbiedingen.

korting

 


 Ruimte voor meer sponsors! 
Weet jij een sponsor voor onze club, laat het ons dan weten.


*1 Volgens WikiPedia:

Webhosting is een dienst op het World Wide Web, die aan particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud. Internetpagina's worden over het algemeen opgeslagen op webservers, maar ze kunnen ook worden opgeslagen op andere computers. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost.